15/5/07

La convivència, protagonista

Fomentarem els valors de convivència i tolerància entre la ciutadania i impulsarem polítiques que afavoreixin la integració de la població nouvinguda en una societat cohesionada.

> Potenciarem la normativa pel civisme, la convivència i la seguretat

Treballarem per potenciar el compliment de la normativa que regula el civisme, la convivència i la seguretat a la ciutat i que garanteix el dret al lleure, tot respectant els drets del veïnat i la població en general.

> Consolidarem la policia de proximitat

Garantirem la proximitat dels serveis policials per tal de prevenir les accions incíviques i donar una resposta el més ràpida i eficaç possible. A més, impulsarem el Coordinador de Seguretat que vetllarà per unificar les accions dels diferents cossos de seguretat que treballen a la ciutat i incrementarà la coordinació amb els Mossos d’Esquadra per tal que la seguretat i el civisme siguin protagonistes.

A més:

  • Continuarem impulsant la llengua com un valor social
  • Mantindrem la mediació i la comunicació amb la ciutadania com a eina principal per fomentar la convivència
  • Continuarem treballant per la integració de les persones nouvingudes juntament amb el Servei Ciutadà d’Acolliment a l’Immigrant i per la seva regularització laboral amb entitats com Càritas o la Comunitat d’Emaús.
  • Elaborarem i desenvoluparem el Pla Integral de Ciutadania
Més informació:
> El PSC proposa la creació del Coordinador de Seguretat i es compromet a consolidar la policia de proximitat (web de la candidatura)

No hay comentarios: